Tänkte inte skriva om detta men kunde inte låta bli…..för jag VILL HA JUHOLT TILLBAKA!

Hur kunde vi!!?? Hur kunde vi låta detta hända…..vart fanns vi när Juholt behövde oss som mest!?!?

”Media rules” har fått en helt ny innebörd nu. Media bestämmer vem som blir partiledare och vilket parti folket ska rösta på.

Media har ett tydligt uppdrag och de går fram som ångvältar.

Håkan Juholt var livsfarlig för Reinfeldt och det visste både media och Alliansen. Juholt hade krossat allt motstånd på väg till valseger om inte media lagt näsan i blöt och förvänt svenska folket.

Lägligt när opinionssiffrorna började visa att Socialdemokraterna var på väg om Moderaterna så kommer medias hets och påstådda händelser om Juholt. Hemliga källor både i och utanför partiet verkade läcka som såll och uppgifter om än det ena värre än det andra dök upp.

Är det inte lite märkligt ändå att just de uppgifter som dök upp handlade om bidrag. Just  det ordet och begreppet som borgarna alltid försöker att kasta i ansiktet på oss och som de försöker få oss på fall med.  Partiet med bidragslinjen har de sagt.

Är det inte också märkligt att Aftonbladet nu skriver att LO var de som höll i yxan?

Varför skulle LO ”hålla i yxan” och försöka få bort den man som stod upp för arbetarna?? LO och alla vi andra vet att vi i Juholt hade en partiledare som äntligen ordentligt tog upp just LO:s och arbetarnas frågor på dagordningen.

Minns då allt surr från Borgare, företagare m.fl som  sedan senaste valet uttryckt en åsikt om att LO och partiet borde kapa banden.

Visst kommer detta då lägligt för borgarna att LO påstås ”hålla i yxan”.  Den bästa kilen mellan partiet och LO som tänkas kan, om folket förmås tro att LO offrar sin egen kämpe på altaret.

Denna mediastrategi och hot mot demokratin såg vi ju allihopa. Men vart var vi då när vår partiledare behövde oss som mest?!  Ja inte stod hela massan bakom med solidaritet och kampviljan där för att visa stöd för den partiledare vi valt.

Pinsamt och skämmigt av folket! Och jag VILL HA JUHOLT TILLBAKS!

Published in: on 22 januari 2012 at 12:13  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2012/01/22/tankte-inte-skriva-om-detta-men-kunde-inte-lata-bli-for-jag-vill-ha-juholt-tillbaka/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. […] Eli Abadji, Camilla Wedin, Patrik Renfors Dela detta:TwitterFacebookRedditDiggStumbleUponE-postSkriv utLinkedInLike […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: