Patetiskt Reinfeldt och genomskinligt Bäckström.

Statsminister Fredrik Reinfeldt gör sig närmast patetisk när han går till attack mot Håkan Juholt och menar att han röstar med Sverigedemokraterna.

Reinfeldt säger till DN: ”Mona Sahlin lovade i valrörelsen i höstas att aldrig tillåta SD att få något inflytande i riksdagen. Juholt röstar nu med Jimmie Åkesson. Det är inte i närheten av vad Mona Sahlin lovade svenska folket.”

Jaha herr statsminister när sakargumenten inte duger i er egen politik för att få majoritet i riksdagen då tar man till tjuvknep som att försöka inbilla någon att S och SD jobbar ihop. Med detta tror man att S ska vika från sin politik och gå i regeringens ledband.

Socialdemokraterna för fram sin politik och sina idéer om hur samhället ska se ut och sen röstar man i riksdagen efter detta. Vad SD tycker och gör får stå för dem och de är kappvändare som faktiskt mest röstar som regeringspartierna.

Sen när brydde sig Reinfeldt om Mona Sahlin och vad hon sa?

Nä när han nu använder henne uttalande så blir han riktigt patetisk.

Bakom ett annat skrivbord sitter Svenskt Näringslivs VD Urban Bäckström och flirtar med Miljöpartiet och vill få folk att tro att de plötsligt kan bli bästisar. Han uppmanar regeringen att söka samarbete med MP för att deras politik liknar varandra.

Genomskinligt Bäckström……det enda ni är ute efter är majoritet för regeringens förslag och har nog inte mycket till övers för MP egentligen.

Bara nu inte Mp går på detta lockbete om att få brödsmulor bara de röstar med regeringen i riksdagen.

Reinfeldt och Bäckström ter sig väldigt desperata och verkar inte längre tro på att deras politik håller hela vägen. Juholt dök upp som en nagel i ögat och talar om sanningen och verkligheten för svenska folket. När han sen kommer att visa på andra lösningar som ger alla rätt till välfärd, rimligt betalda jobb, att samhället finns där för alla etc. etc ja då räcker inte all världens tjuvknep och rackarspel för att rädda Borgarna.

Published in: on 04 juli 2011 at 8:31  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2011/07/04/patetiskt-reinfeldt-och-genomskinligt-backstrom/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommentarerLämna en kommentar

  1. mycket riktigt! blev glad av att se att någon annan såg detta uppenbara rävspel. att politiker ens får göra så i dagens samhälle är löjeväckande.
    men det finns inget att göra åt. rubriken finns där, tanken har börjat gro i svenska folket. riktigt jävla äckligt.

  2. […] Camilla skriver om Reinfeldt och Bäckström, Leine skriver om […]

  3. Att han inte slutar med det där någon gång! Det är ungefär som att anklagas för att samarbeta med Hitler om man är vegetarian.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: