En tung dag och man skäms över Sverige som röstat in SD……och nu börjar den verkliga kampen.

Många många är vi som idag vaknar upp bedrövade över valresultatet. Inte nog med att Alliansen fick flest röster…….utan SD röstades in i riksdagen. En svart dag för Sverige och man skäms över hur det har blivit.

Hur kunde detta ske att befolkningen röstade för fortsatt iskyla för de svagaste i samhället och dessutom för främlingsfientlighet. Man röstade också för att sälja ut Sverige och för en regering som struntar i den viktiga exportindustrin.

Ska vi nu städa hemma hos varandra och gå ut med varandras hundar? Är det framtidens jobb……RUT? Det bringar inte in några pengar till landet.

Vi kommer inte bara att vara det iskalla landet utan också det fattiga landet.

Fyy Sverige……det är skamligt när plånboken och det egna intresset får styra.

MEN…..det är inte läge att lägga sig ner och ge upp nu. Det är inte läge att sörja och tro att allt är förlorat för evigt.

Nu är det viktigare än någonsin att få folk att förstå att vi håller på att backa tiden till 1800-talet där borgare och adel hade det bra men folket och arbetarna svalt och stod med mössan i hand. Där det var skillnad på människors värde.

Vi ger aldrig upp kampen om att ta tillbaks det Sverige vi kan vara stolta över där alla har rätt till välfärd och där alla människor har lika värde.

Nu börjar den verkliga kampen som vi hoppades slippa i ett modernt land 2010……kampen om alla människors lika värde, rätt till välfärd och rimliga villkor på arbetsmarknaden. Något som vi haft i detta landet men som ett lurat och oförstående folk nu har röstat bort.

Published in: on 20 september 2010 at 8:33  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2010/09/20/en-tung-dag-och-man-skams-over-sverige-som-rostat-in-sd-och-nu-borjar-den-verkliga-kampen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: