En Rödgrön regering är det enda alternativet för fler jobb.

De rödgröna har en välkommen satsning på jobben.

Vi vill investera i det som bygger Sverige starkt inför framtiden. Vi vill investera i nya företag, i ökad konkurrenskraft, i nya bostäder, i hållbar infrastruktur, i klimatomställning och välfärd. Vi vill ge unga chansen att bidra till
Sveriges framtid.

Vi vill ta bort regeringens aktivitetsförbud på Arbetsförmedlingen, som tvingar unga att vänta minst tre månader för att få utbildning eller praktik.

Vi vill att Sverige ska vara en ledande industrination med en kunskapsintensiv tjänstesektor. Det behövs mer forskning, fler innovationer, mer riskkapital och bättre villkor för småföretag. Forskningen måste kontinuerligt stärkas så att Sverige kan konkurrera med högt kunskapsinnehåll; inte låga löner.

Det är Extraklokt att satsa på investeringar inom industri, skola, vård och omsorg och att satsa på mer byggande. Då kommer jobben. Om sen människor, ung som äldre,  har möjlighet till utbildning och omställning för att matcha jobben så kommer fler ut i arbete snabbare.

En Rödgrön regering är det enda alternativet för fler jobb.

Published in: on 03 september 2010 at 9:58  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2010/09/03/en-rodgron-regering-ar-det-enda-alternativet-for-fler-jobb/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Mycket varmluft och klicheer i den här bloggen. Ungdomsarbetslösheten var 2006 24% nu är den ca 25% alltså ingen skillnad. Löst snack om 100000 nya jobb. I vad då? Låter som Lars Ohly-bludder.Som om politiker anställer och startar företag? En misslyckad sossepolitik kommer tillbaka tillsammans med kommunister och gröna vågen. Stackars Sverige.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: