Därför är Mona Sahlin en bra ledare och vår nästa statsminister.

Ingen kan väl undgå att se styrkan och målmedvetenheten som Mona Sahlin har i sina framträdande. Medias försök att kasta skit och skriva negativa saker är ju fullkomligt urlöjliga.

Mona har en ledarstil som är suverän och det gäller bara att alla förstår den. Hon är ledaren som låter andra komma till tals och delar med sig av rampljuset. Tålmodigt väntar hon på programledares och Alliansens utspel i debatter innan hon sakligt svarar. Ett tecken på ett lugn och en trygghet i politiken som hon står för.

På en fråga i partiledarutfrågningen om arbetslöshet och Komvux så svarar hon förklarande att utbildning behövs för att bl.a ställa om till annat jobb och att Komvux är ett bra sätt för många att läsa in och ta igen ämnen man kan ha missat i grundskolan. Hon förstår och inser att människor har olika förutsättningar och ibland behöver stöd, hjälp och trygghet här i livet.

På samma fråga har Reinfeldt svarat hårt och kallt att det ska löna sig att arbeta och att skolan ska klaras av direkt. Ingen förståelse för människan och om man inte följer hans ”mall” så finns man inte och räknas inte.

Så mycket ”skit” och ogrundade påhopp som hon har fått utstå…..så står hon ändå där…stolt och stark med en orubblig vilja att göra det bästa för Sverige. Vem av oss skulle vara stark nog att fortsätta kämpa för alla såsom hon gör?

Hon vill det bästa för alla……för med Mona så räknas alla, även de som inte följer en speciell mall.

Hon är en förebild för många människor då hon oavsett hur mycket ”skit” hon får, står kvar orubblig och framför vår politik med övertygelse. Hon håller sig också till saken och faller inte för frestelsen att ge igen med samma smutsiga mynt. Hon faller inte i sandlådan där hennes motståndare befinner sig.

Det är en ledare som henne Sverige behöver. En ledare som står pall när det blåser storm och som har erfarenhet och kunnande att se till att  inte  en stor del av befolkningen lämnas bakom att klara sig själva.

En ledare som coachar laget och låter alla vara med att spela.

Socialdemokraterna har en bra politik som ser till folkets och landets bästa och det är politiken vi röstar på. Men det går inte att bortse ifrån att laget Socialdemokraterna dessutom har en suverän ledare. En kvinna som kommer att vara vår nästa statsminister.

Published in: on 27 augusti 2010 at 16:10  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2010/08/27/darfor-ar-mona-sahlin-en-bra-ledare-och-var-nasta-statsminister/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Bra!
    Ja jag hoppas verkligen det blir Mona och inte Fredrik. Du har verkligen rätt om det du skriver om att ”passa in i mallen”. Det finns bara en mall i Alliansens Sverige, det är den arbetande och icke ifrågasättande, giriga konsumtionsnarkomanen.

    Jag är mycket positiv till de rödgrönas framtida arbete att ställa om Sverige till ett klimatsmart föregångsland, något som borgarna verkar försöka ta på sig att det redan är, fast det inte händer ens i närheten tillräckligt mycket. Eller hur löd Naturskyddsföreningens rapport? Ett stort U för Alliansen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: