Alliansen har inte stake nog att argumentera sakfrågor…..då går de till personangrepp.

Enligt Aftonbladet är Alliansens strategi nu att ”krossa” Miljöpartiets Maria Wetterstrand. Hon anses vara hotet mot en Borgelig valseger. När de inte genom media lyckats krossa Mona ger de sig nu på nästa kvinna som är politiskt starkare än dem.

Det är faktiskt skrattretande……likt småbarn när argumenten tryter så sätter sig nu Alliansen i sandlådan och skriker: ”Fröken……Maria är dum”

När Alliansens inte längre kan möta De Rödgrönas politik med sakargument så tar man till personangrepp. Klassiskt misstag och vi kan med varmt hjärta  konstatera att Alliansen inser att de kommer att förlora valet.

På detta sätt visar Alliansen att de gömmer sig i kjolarna bakom media och att de inte är byxade att leda Sverige. De visar med önskad tydlighet att de bara är ute efter makt och kan göra vad som helst för att nå den.

Media som gör detta är inte mycket bättre. Skulle de vara politiskt oberoende och kritiskt granska alla lika……..eller hur!! De visar precis vart de står om de nu ger sig på Maria och hittar någon halvsanning att skriva om, efter Reinfeldts beklagande om att det gullas för mycket med Maria.

Jag är lugn i mitt rödgröna hjärta för alla kommer att inse vilka rövare Reinfeldt & co är.

Inte fyra år till…..

Published in: on 14 juni 2010 at 18:08  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2010/06/14/alliansen-har-inte-stake-nog-att-argumentera-sakfragor-da-gar-de-till-personangrepp/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: