Alliansen sätter sig i sandlådan när vuxna argument tryter.

Mats Odell och Littorin har inga andra argument än sådana på sandlådenivå eftersom de attackerar Mona Sahlin med ord som ”Tobleronepolitik”.

Det är tragiskt men även skrattretande när vuxna människor som har ansvar över  Sverige sänker sig till en så låg nivå. När sakargument mot Socialdemokraternas politik tryter så tar man till fula knep för att försöka reta upp väljare.

Om Alliansen inte kan presentera en politik som väljarna köper och som är bra för Sverige så borde de inse att det är hög tid att ta ett steg tillbaka och låta dem som kan det bäst, ha ansvar över vårt land och folk.

Kritisera vår politik om ni vill, men ge er inte på personer eller ta till lögner. Valet handlar om vilken politik vi vill ska forma Sverige och vårt samhälle, inte om vilken person som framstår som mest perfekt.

Tro inte att det hjälper att någon försöker smutskasta Mona eller någon annan personligen.

Alliansen borde inse att deras politik är genomskådad och att Svenska folket inte längre vill betala för att endast de rika ska få det bättre.

Om Alliansen är smarta,ansvarstagande och vuxna människor så borde de inte visa upp ett så fult tryne som smutskastning på sandlådenivå. Det visar deras rätta ansikte och skrämmer väljare.

Eftersom de nu gör detta så visar det med all önskad tydlighet att vi inte kan lägga Sveriges framtid i deras taktlösa, ansvarslösa och barnsliga händer mer.

Inte fyra år till…..

Published in: on 28 april 2010 at 11:20  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2010/04/28/alliansen-satter-sig-i-sandladan-nar-vuxna-argument-tryter/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: