Fortsätt hålla ögonen öppna.

Är ute en hel del och pratar avtalsrörelse och politik på medlemsmöten, föreningsmöten och företagsbesök. Visst märker man en skillnad på medvetenhet nu. Svenska folket börjar få upp ögonen för vad som händer i politiken och Svenskt Näringslivs attacker mot arbetarna.

Gäller bara att folket fortsätter att hålla ögonen öppna och ser igenom regeringens förmodade valfläsk framåt vårkanten och sommaren.

Pratade igårkväll med ett gäng i en S-förening här i trakten. Mestadels pensionärer var med och de säger att pensionärer tidigare sagt att de inte tänker rösta för att de gjort sitt där under livet. Nu har de ilsknat till och börjar engagera sig igen. Så alldeles strålande och underbart tycker jag……klart att de ska fortsätta att intressera sig för samhällets utveckling för sin egen skull på ålders höst och för barn och barnbarn.

Så alldeles underbart och roligt att man får möjligheten att åka runt och prata med folk såhär.  Man lär sig alltid något nytt och man blir alltid väl bemött.

Och nu tågar vi stadigt och säkert mot ett regeringsskifte 2010 med 100% uppslutning bakom  Sveriges första blivande kvinnliga statsminister.

Published in: on 10 december 2009 at 7:04  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2009/12/10/fortsatt-halla-ogonen-oppna/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: