Olika verkligheter men båda värmer i hjärtat.

Tillbaks på jobbet efter två veckor med andra uppdrag.

Världen utanför är spännande och man får se andras verklighet. Ena dagen på ett företag där man är orolig för ytterligare neddragningar eller flytt av produktionen…..nästa dag besök på ett företag som inte alls har märkt av den kris som härjar utanför.  De brottas med problem som övertid och att hinna leverera allt som kunden vill ha…..sånt många bara drömmer om idag. Tredje dagen handledare för facklig utbildning….fjärde dagen facklig-politisk träff. Sen träff med förhandlingsdelegationen och förbundet och lägga upp stratergier för avtalsrörelsen som gäller alla oavsett kris eller inte.

Spännande och roliga uppdrag som jag inte skulle vilja vara utan och dessutom får man massor med vänner…..det värmer i hjärtat.

Sen är man tillbaks på egna jobbet och vardagen där som kan beskrivas lite som ett vacum just nu. Egentligen mycket att göra men materialet fortsätter att dröja. Julledigt…… eller kommer tomten med material lagom till mellandagarna? Återstår att se. Stämningen  är god även om en viss oro ligger och pyr…..hur länge kan vi vänta….när kommer materialet.

När jag kliver in genom dörren på jobbet  möts jag av arbetskamraternas glada hejande. Någon tjoar om att de minsann såg mig i senaste numret av DA… frågar skämtsamt om autografen…..ja då sprids en värme inombords. När man jobbat länge ihop blir man vänner för livet oavsett om vi kommer att jobba  ihop eller vad som än händer i framtiden.

Published in: on 03 december 2009 at 15:17  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2009/12/03/olika-verkligheter-men-bada-varmer-i-hjartat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: