Avtalsrörelsen kan starta på allvar nu.

Jag är på väg hem från IF Metalls avtalsråd som har träffats under två dagar och fastställt kraven i avtalsrörelsen. Vi är alla överens om att det blir en tuff omgång. Men kampviljan är god och vi är överens om att utrymme finns för våra krav och att det är viktigt att vi är starka. Nu när avtalsrådet är slut har vi kursen klar och delegationerna kan börja arbeta. Jag har turen och förmånen att ha blivit vald till förhandlingsdelegationen för Teknikavtalet IF Metall som är bland de avtal som ska vara klara 1 april. Känns otroligt bra och spännande och vi träffas redan nästa vecka i tre dagar för att få våra krav klara att överlämnas till arbetsgivarna innan jul.
Kommer att bli oerhört spännande att se vad resultatet blir och jag kommer att blogga om detta under hela tiden. Nästan lika spännande blir det att se om detta inlägget verkligen kommer in då jag testar att blogga från mobilen för första gången. Testing….testing. underbart med sociala medier.

Published in: Okategoriserade on 20 november 2009 at 14:33  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://camillawedin.wordpress.com/2009/11/20/avtalsrorelsen-kan-starta-pa-allvar-nu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: